Friday, August 13, 2010

........................

apabila kawn baik sndri
menjauhkn diri dari kiter
n kiter tk tau pun ape sbbnyer
Tuhan jer tau mcm maner rasa dlm hati ni
mcm2 ak pkir..
n then biler dyer bagi tau kiter reason dyer
n ak tau cm tk munasabah jer reason tue lagi ak sedih
kau tau tak weh
ak menangis!
first time ak nangis sebb kau
knaper kau bwt mcm nie..

lepas tue biler ak tgk kau dgn c dia tue hapy jer..
boleh jer mcm biasa...
mcm xder per2 jer..
ak msj kau..
kau xreply..
ak call kau..
kau tk reply..
tpi biler ak tgk kt fb kau..
kau reply jer komen dyer..
kau msj jer dyer..
ak tk phm lar...
ak slh ker weh?
aper ak bwt dkt kau..
n ak sgt terasa dgn kau!
knaper biler ak perlukn kau skrg nie..
kau ignore ak mcm tue jer!
kau pernh ckp kau ada untk ak tpi....

ermm..
xper2..
ak phm keadaan kau skrg nie
ak kene consider diri kau kn...
ak xkn kacau kau lgi smpai kau rasa
kau nk cari ak balik...
terus ignore weh..
ak tk kish..
tpi ak nk kau ingt...
selagi kau tue kawan ak
ak sentiasa ade untk kau...
mcm maner jht pun kau..
ak ader untk kau jgk...
mcm maner besr pn kesalahn kau..
ak ader untk kau jgk...

..............................................................................



No comments: