Thursday, October 28, 2010

dyer=sengal !

tau tak ak rindu kau sekrg nie ... ak rindu kau ckp .. "weh..kau ok tak ??" pastue biler ak bls jer kau msti ckp "jap weh .. nk berak.." ak pn tk phm aper motif kau .. sengal r ko ! hahaha
tpi .. wlaupun cmtue ak tau kau ingt ak .. ak pn tk pasti kau ingt ak ker tak sekrg nie sbb ak tgk kau hapy jer ! wah ! suker ! serius ak tau life ko skrg dri jauh jer .. dri fb kau .. kau tgh stdy ker ? kau tgh main cafe life kau ker ? kau g mkn2 dgn kawn2 kelas kau ker ? kau tgh berfacebooking ker ?
sumer ak tau dri fb .. tkper weh .. ak suker tgk kau cmnie dri ak tgk kau sdih .. serius ! ak tau kau kalau sdih nie kau tk tnjuk tpi kau blh jd giler an ! tmbh2 lgi maslh dgn org yg kau syg .. sekrg kau dh ok .. ak suker sgt .. happy for u ! tak pyh larh ak risau kn kau ..tiap hari ak tnyer kau ..
"weh..kau ok??" ak rasa kau dh boring larh dgn msj2 ak an..just worried about u..sbb ko selalu bwt bnder tk senonh ! heeee .. giler ! ingt lgi time ko ader mslh mcm2 an berlaku .. ak rasa time tu larh ak rasa dekt dgn kau sgt2 ! tkper weh .. ak tk terasa per2 pun sekrg.. just smile when look u smile !
:) gudluck for anything k !! final exam ko pun !!

chaiyok2 !! :D

*mlz nk text ko lgi kalau ak teringt kau ! ak tulis kt blog jer .. sbb ak rasa "ader ak kish ??"
hahahaha

sekian~~

No comments: