Saturday, January 29, 2011

dyer larh :)

saper dyer ? dyeer .... tetttttttttttt !! hehehehehe
hurmmm...first social web yang aku letak dyer nie ..
terus terang jer larh ea ..
now .. he is my LOVE
FOREVER ?
insyaALLAH...
doakan semua sebab aku malas nak pkir saper2 lagi..
dan takkan !!
cehh !! hehehehe...

naper tiber2 nak cakap pasal dyer nie ?
sebbb......
ermmm......
sebabbb.....
suker suker hati sayer larh !
hehehehe

ok nie next words adalah untuk dyer ..

1. sayer tau kiter selalu sangat gaduh tapi sayer nak cakap,
SAYER SAYANG AWAK
2. sayer tau sayer nie tak sempurna untuk awak tapi saya nak cakap,
SAYER SAYANG AWAK
3. sayer nak cakap yang sayer nie ego,degil tapi,
SAYER SAYANG AWAK
4. sayer tau sayer nie jahat kan tapi saya nak cakap lagi,
SAYER SAYANG AWAK
5. sayer tau sayer sumer puncanyerkn tapi aper2 pun,
SAYER SAYANG AWAK

*one word, SAYER SAYANG AWAK .

sayer nak bagi awak nie...

bunga raya ? nak tak ?
kiter kan 1MALAYSIA !
hehehehehe

nah !
bunga ros ?
orang cakap kan kalau bercinta,nie the best bunga !!
yeker??
btw, i dont like flowers larh !!

sayer nak nie ...

besar punyer ea !!!
taw2 !! :D

wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik ..
sayer ?
baik tak ???

betull !! tak tipu !! :D

amalkn ea :)

two of the many-many pics !! heee :D
kenaper 2 ?
sebb berdua lebih baik larh !
*motip ? hahahaha

tgk jer larh !
sbnrnyer...dua gambr yg selalu ditatap ..
ditatap ?
tetttttttt.......hahahaha
suker gambr nie larh ...

(1)

hari tue member ader tgk dyer kater gambr nie matang !
yeker ? biasa jer ! :)

(2)

nie macam bdk2 sikit ker ??
errr...enth2 !! hahahaha

yg penting KAMU jer ok
rupa paras itu tk membawa aper2..
yg penting dalam hati kan :)
ikhlas dalam semuanyer ..
insyaALLAH semua akn ok2 sajer ! :D

*erm..GREEN LIGHT about him !
thanx to him = LOVE

psssssstttt !!
i LOVE you :D

4 comments:

a i d a ; said...

ni rizal mechy tu kan??

...chu-are... said...

ermm...
agak2..
hahahaha

a i d a ; said...

aku da check fb dah.
betul la dia.
haha.

ehem ehem.^^
dah lama ke korg chubs?

...chu-are... said...

hahahaha
yer r tue kot :P
lamer??
takder r..
biasa2 jer...
kategori jr. lagi
hahaha