Monday, January 31, 2011

independent :D

yeay ! aku dah pandai hidup sorang2 . Im did it ! Tapi, susah kot mula2 . Rasa macam nak nangis jer . Tapi berkat kesabaran dan sentiasa ingat kat DIA, Alhamdulillah aku berjaya :) susah tau weh.Saper yang aku tau camner mesti kesian tengok aku. Kesian ker ? hahahahaha . ok, saper yang kenal aku mesti tau yang 'I CANT LIVE WITHOUT FRIENDS' ! Bayangkan larh, aku kalau bukan dengan family aku mesti dengan kawan2 jer . Nak g mandi kat bilik air pun nak gi samer2 baru mandi . Ngeng an ? hahahahaha . Sebab tue susah sgt nak biasakan diri mula2 .
Tapi, aku ulang balik tapi an, AKU BERJAYA ! YEAY !

Bayangkan ea macam maner aku hidup sendiri .

1. Duk di aras level di kolej yang takder sorang pun aku kenal .
[biasanyer aku akn satu bilik ngan orang yang aku kenal.]

2. Pergi kelas sorang2 jalan kaki dan NAIK BUS !
[aku sgt sush nak naik bus kalau takder teman.]

3. Makan sorang2 .
[Tak pernah seumur hidup makan sorang2, mesti ader teman ]

antaranyer larh nie an . tapi, im TOTALLY INDEPENDENT !

and how the conclusion of my new life ?
GREAT !
sangat selesa . best r gak . sebb kene pikir diri sendiri jer sekrg .

boleh tak nak pakai bender nie ?
hahahahaha
aku berjaya sebb selama nie orang asyik pandang rendah jer !
kalau kau bagus sgt, meh cnie larh !
ok, dont know to who im talking .
hehehehe
tapi aku tau kat luar2 saner ader yang mempunyai HATI BUSUK !
orang salah pun susah .
senang lagi r dyer susah an .
yang aku pelik ko nak susah2kan diri buat aper .
MANUSIA.MANUSIA.

*NOTE: MY own BUSINESS k ! :D


No comments: