Friday, January 14, 2011

menyelit .

menyelit ? aperkah ?
tak der ... aku tengah study duk ngadap buku nie
ngadap buku pun sambil2 ngadap facebook gak .
ak tau r salah an kalau study camnie tapi ..
arghhhh !!!
bukan tue maslhnyer sekrg nie ,
aku bengang tol ar dengan pompuan nie .
eeee .. walaupun aku tak kenal ko r an ..
tapi aku benci r tgk namer ko dekt wall dyer .
aku tak paham tol r kau nie ,
tak reti bahsa ker ??
nak cakap aper kat bahasa kau ??
bahasa SIAM ?
ker ko tau bahasa BANGLADESH ?
ker ko nak bahasa KASAR weh ?
ok . ak sgt bengang ngn pompuan nie sgttttttttttt !!!!!!!
aku benci r kauuuu !!!!!!!!!!!!
kau takder orang lain lagi ker ko nak kacau ??????
banyk lagi ar laki kat dunia nie ,
naper mesti dyer yg kau kaco ???????
masalah tul pompuan nie lar .
ini masalh pompuan nie .
yang laki nie pulak ...
bawak2 ingt ko tue dh ader makwe k .
ko memg ckp ngn aku ko tak layan dyer tapi ...
ak rasa ko lyn dyer r !!!
kalau tak dyer tk terhegeh2 macam tue !
sumpah ! aku benci dyer !
perosak hubungn !!
ckup2 r tue !
ak tak kisah kau nak marah aku ker aper
tapi aku nak kau tau aku tak suker dyer !
n pleasss BEHAVE !

*kalau aku tau sumthing ko ader per2 ngan pompuan nie an ,
sumpah ! aku takkan cakap dengan kau
sampai kau dah tkder per2 ngan dyer !

lagi satu r, aku tak peduli r ape bnder hubngn yg korang nak
wat kan, tapi .... sorok2 r !! jgn nak menyakitkn mata orang tgk
kat FB kau tue ..

SUMPAH ! MEMANG AKU GERAM and BENGANG !

FULLSTOP .

rasa nak mencarut jer tapi ...
SABAR !

No comments: