Thursday, February 3, 2011

feeling :)

ok, nie sekadar nak bercerita sahaja. Actually aku rindukan sorg kawan nie yg sgt2 rapat dulu .
Over feeling ? Maybe . Dyer ? Maybe jugak . First love ? Maybe . Pada masa time2 aku rapat dengan dyer tue, aku rasa dyer everything untuk aku . Serius ! Masa tue tak pkir aper2 dah . Boleh ckp setiap hari jumper walaupun tk berckp . Dan setiap hari bermesej . Dah jadi rutin masa tue mesej dyer jer . Masalah kongsi samer2 . Pasal diri dyer aku tau dan pasl diri aku pun dyer tau .

Sepanjang perkenalan kiteorg tue pun, dyer dah kapel beberapa orang dan aku kenal makwe2 dyer tue :P sentiasa nak tengok dyer happy walaupun aku bersedih . Segala untuk dyer . Kenaper aku mcm tue dulu ? Satu jwpn, sbb aku syg dyer . Semua kawan pelik macam maner aku boleh sayang dyer . Dan ramai yang tak suker sebenarnyer aku berkawan dengan dyer tapi macam yang aku cakap masa tue everything adalah dyer . Banyak bender yg kiteorg buat samer2, gelak samer2, jalan samer2 dan paling penting kalau aku sedih atau nangs dyer mesti ader dan selalu akn buat aku senyum balik .

Aku tau salah aku sebb sayng dyer tapi perasaan tak boleh diungkapkan . Syang tue datang bukan boleh dipaksa tapi hadir tanpe kiter sedari . Biler aku kawal diri aku untuk sayng dekt dyer, makin dyer tau yang aku syg dyer . Adakh dyer berperasaan yg samer? itu biar aku jer tau dengan dyer .

Lepas aku dapat masuk s.alam, kau diam seribu bahasa tanper mengglkn aper2 pun . Hurmm..
kau tau tak betapa sedih, menangis biler kau takder masa tue. Masa tue aku rasa macam dunia nie dah takder aper2 untuk aku . Hampir setiap hari aku nangis . Menatap handphne biler nak sampi mesej kau, tapi kau takder pun . Mengahdapi seorg diri tanper ader saper2 dan akhirnyer membawa kekecewaan dalm diri dan hidup sendiri . Menyesal pun dah tak gune . Aku cuber bangkit dari sumer nie, tapi .. biarlarh masa jer yang menentukn semua ...

Azmir. Dyer nie ibarat ayam yang jatuh bergolek :P hehehehe .. dyer larh banyk bagi aku semngt dan banyk betolkn hidup aku balik . Walaupun kalau tengok dyer nie macam rasa nak baling batu jer tapi dalam hati dyer, Tuhan jer taw . Thanx beb . Kau larh paling bnyk ceriakn hidup aku selain family aku . Thanx sgt . Walaupun kau sekrg nie sgt2 jarng cntct aku tapi aku tkkn luper kan kau punyer larh ! :)

Dyer. Orang cakap cinta pertama sush nak luper tmbh2 lagi kalau hubungn tue putus tanper ader pertelingkhn . Kadang2 teringt gak kat kau dan rasa sedih jgak tapi life must go on right .
i have someone now yang memg sgt2 syg aku sekrg . Aku akn jaga dyer sebaik mungkin :)
Segala2 dalam hati aku sekarg DIA jer tau . Takkn ader saper yg tau .Takkan .

untuk dyer, semoga kau berbahagia dengan dyer k :) seperti yg aku pernh ckp kt kau, kalau kau bahgia,kalau kau senyum aku akn macam tue jugak . :)
-bye-