Monday, February 14, 2011

takyah bacer !

pssssttt ! ok, sayer tak mengantuk lagi . Update blog weh ~ setelah beberapa hari hnyer bukak dashboard then pergi ke new post but the end cari butang X . Takder mood nak berpuitis didalam blog aku yang ramai orang cakap 'NTH PER2 JER !' yeker? suker ati larh, bukan blog kau, blog aku ok ! baru tadi buat TEST MAT575 aka REAL ANALYSIS . Keputusan ? belum dapat lagi . Tapi dalam hati tidak yakin ! aku hanyer harap LULUS ! tue larh, yang kau balik kenaper ? orang duk dekat kolej study ! kan dah tk study balik rumah . Ok, bukan salah diri sendiri jgk tapi tempias2 orang lain dan environment jgk ea . why ? aku bukan nak mengutuk k ,cumer bagi pengajaran . Pengajaran ? hehehehe . Lecture aku nie bukan pemalas tau cumer dyer nak kiteorg berdikari kot . ADER KER PATUT DYER NGAJAR KITEORG DUDUK JER KT KERUSI DEPAN TUE PASTU BACER SLIDE . MEMG SATU BNDER AKU TAK PAHAM . ulangan:dyer nak suruh kiter bedikari ok ! ;) positive thingking ! baik, sayer akan belajar sendiri dan bersungguh-sungguh nanti ;)


dah pertengahan sem nie memg banyk larh hidangan-hidangan yang lazat akan menanti ! free jer taw, ko tinggal ambik jer . TEST, QUIZ dah macam air paip dah . Takper2, perkara biasa nad NO HAL la ! :P sekarang study maner face to face dah guner sms jer . Nie aku jer larh. Orang lain tak paham g study ngn kawan2, ak ? sms jer ! *patut r tak paham2 . ;p betol la. style aku sekarang, tak paham mesej KIN . Tak paham jer mesej WANIE . Selalu KIN larh . hehehe
dyorg nie pun layan jer aku . Dyorang sayang aku larh ;D


eh,sudh larh ! penat aku melalut nie .
ha,saper yang bacer ?
aku dah cakap dh jgn bacer .
kan boring . hehehee
cowy ;D

2 comments:

oNy NaKaShiMa said...

chu are.. mat571 la..bkn 575.. 575 tu numerical analysis la..hehehe

...chu-are... said...

alamak..salah ea...hahaha
aku memg konpius dengan kod2 math sem nie..lebih kurg jer ak rasa.hahhaha