Thursday, March 17, 2011

dulu dan sekarang

sikap2 aku yang makin lamer makin menjunam !
tapi .............
ader larh !;p

dulu kalau nak ponteng mesti pikir panjang gilerrrrrrr
sekarng ?
1 saat punyer keputusan jer !
''PONTENG''

dulu kalau tak siap homework, gelabah giler !
sekarang ?
howework tue dah bertingkat2 dalam bilik ..

dulu kalau nak test, study bagai nak giler tmbh2 lagi yg tk phm.
sekrg ?
lagi tak paham lagi larh tknak study !
esoknyer tengok orang sebelah .
kalau dh org sebelah pun macam ak..
LINGKUP larh jwbnyer!

dulu rajin jer nak bangun awal ..
sekrg ?
selagi tak lagi 10 minit nak start kelas ..
selagi tue buat taik mata !

dulu..dulu..dulu ..

sekarng aper nak jadi chu r??
sebb tue kau teruk tau tak !

sekarng ?
behave ok !

memg tgh dalam prosen nie tapi..
tak sumer akn berubh macam tue jer ..
contoh: sekrg aku ponteng kelas !!! hahahaha
tpi baru bebrapa kali ea ;p

yang penting !!!!
SENYUM ! :)



No comments: