Wednesday, March 30, 2011

macam2 .

lamer sudah tidak ku update blog nie !! owh ..sungguh tiada masa kali ini .. sngt bz kot .. korang sumer sihat2 tak ? wah chu r sejak biler kau jadi macam skema semacam jer ? hahahaha ..

ok . topik baru !

1. aku nak cakap aku sayang dia
2. aku nak cakap, dia tetap kawan aku sampai biler2
3. aku nak cakap, aku tak pernah salahkan dia
4. aku nak cakap, sebab dia macam2 yang aku dapat belajar .

*dia tue bukan tertumpu kepada seorang ! ;D

1. aku nak orang bagi aku bear besar .
2. aku nak orang bagi aku hadiah cweet2 .
3. aku nak orang sentiasa senyum .
4. aku nak orang yang tak berlagak .
5. aku nak orang yang selalu meendah diri

*orang tue tertumpu kepada semua orang ! ;)

1. aku nak kawin dengan dia .
2. aku nak dia jmper family aku .
3. aku nak dia tahan jer dengan perangai aku .
4. aku nak dia bagi jer aper aku mintak . hehehe
5. aku nak dia boleh bahagiakan aku .
6. aku nak dia tak sakitkan hati aku .
7. aku nak dia tk complicated .
8. aku nak dia se'simple' mungkin .

*dia tue tertumpu sorang jer taw ! ;D

last ...
aku nak cakap aku nak tidow !!!
hahahaha
out~~

#merepek sudah aku nie ..
bla bla bla !!

No comments: