Thursday, March 3, 2011

update !

lamer sudah tidak ku update blog nie !
maaf larh yer .. sgt2 bz sekrg .. selain dari study .. ader bnder yg aku tgh
usahakn sekarng..insyaAllah..lau ader rezeki ader larh :)
percayer dengn rezeki yang DIA bagi dekt kiter :)

aku harap SEM nie akn berjaya dengan jaya nyer !
INSYAALAH ..
wah...kawan2 aku dekt dip mesti tengh bz nak cari kos aper untuk
degree an ..
hope the best u all !
pilih larh maner yg terbaik untuk korang ..
yang penting korg suker subjek tue, baru enjoy nnt study masa degree ..
degree nie lain dengn dip ..
kene lagi rajin study n fokus dalam kelas ..

i miss my home..
miss my little bro ..
rindu dengan lawak2 spontan dyer..
biasa larh an budak kecik ..
i miss my mom ..
rindu masakan dyer ..
i miss my dad ..
rindu lawak dyer tapi dyer tk pernah gelak pun ..
i miss my sis ..
rindu citer2 dengan dyer
i miss my bro ..
akim yang selalu tarik jari kaki aku..hehe
adik yang selalu POYOOOO !! hahahaha
i miss all larh ! :(

cumer berharap keadaan sekrang nie dan yang akn dtg ..
akan sentiasa lebih baik dan lebih baik ..
insyaAllah ..
AMIN~
:)

*berharap dari semangat dan doa kalian juga :)

2 comments:

cik mimi ridza said...

amin...=))

...chu-are... said...

thanx :)
luve u larh ! selalu komen an .. tq :D