Friday, April 1, 2011

biler nak jalan2 ...

kiter biler plan nak g jalan2, jgn larh plan2 sgt ..
kompem ader jer yg tk menjadi sgt .
contoh kalau kiter nak blejar...
jgn cakap, mlm nnt r nk stdy ..
kompem tk stdy ! hahaha
aku larh tue ;p

ok. nak citer sebenarnyer tadi hang-out dgn aida ..
g PAS ..
mencari HP !! hehehe
ok, aida yg nak mencari hp tp aku yg excited .
pelik ?
sebb insyaAllah aku pun nak beli ! hahaha
sekarang ader choices ..
samer ader ..
SATIO, X10, GALAXY, STORM2 BB
ha..tolong larh pilih an !!
nak yg maner ??
owhhhhhhhhhhh..ku tidk tahu .
so, now ?
survey kt internet larh !

ok . salah cerita lagi .
aku nak citer pasal aku ng aida jalan2 nie .
kiteorg smpai jer PAS , singgah BAKERY
lapar kot !!!!!!!!
aku beli dunat jer ;p
then terus naik floor yg banyk jual HP, survey2 !!
survey2, aida nie still tk berkenan2
aku pulak yg dpt bnyk info pasl phone.. hehehe
ok. nekad bulan depan beli ! ;D
then masih tk dapt cri jwpn putus maner nak beli
aku dengn aida dengn berat hati mencari tempt makn !
maslhnyer cari tempat mkan dekat SACC MALL !
kat PAS taknk lak ko ekh . hehehe
sajer ;p
then boleh tak lepas kiteorg g SACC, kiteorg u-turn pergi PAS balik !
penat seh ! takper .. sampai jer situ pergi naik balik .
still tak puas nak usha phone .
dan akhirnyer kami berjaya mem fameskan diri !
hahahaha.
sumer org dekt floor tue dh kenal kiteorg !
hbis sumer cina2 kedai phone tue kenal kiterog !
yes, femes ! hehehehe
finally ??
masih gak tak dapt cari !
atlast kiteorg g kedai mamak bwh PAS tue
lepak kat situ lamer kot !
hahahaha
aku rasa tuan kedai mamak tue dh jeling2 kiteorg baper kali dah !
arghhh gasak ! bkn nyer tk byr !
then, kiteorg sampai kolej kol 8 mlm dari 11.30 pgi weh !
ok. sekarng side effect ?
kaki ku lenguh2 !!!!!!!!!!!!

*hp maner yg best ? still in finding the best !

No comments: