Monday, May 2, 2011

hidup sebenarnyer indah .

tajuk entry yang agak tah per2.. hahaha...nak citer2 sikit disini..sebb aku rasa biler pikir balik pasl hidup aku dekt s.alam nie takder r seburuk yang aku pikir dulu2 . kenape ? ok. dah setahun setengah dekat sini baru aku rasa I HAVE MANY PEOPLES WHO CARE ABOUT ME EVERYDAY. siapa ? my CLASSMATE, my ROOMATE . and i know i love them so much . Jujur.. dulu mase mule2 an... pandang si dia, eh dyer nie tah per2 jer..eh, dyer nie...eh, dyer tue ... macam2 larh.. tapi org cakap tak kenal maka tak CINTA. betul tak ? setelah bersama selama setahun setengah nie tak kire r keadaan aku macam maner, BIASA JER ? SAKIT KER ? SEDIH KER ? dyorng ar yg ceriakan hidup aku dekat sini . sebb dyorg larh yg selalu ader dengn aku kt sini . dulu pernah seketika..ceh2 ayat kau...hahaha..tkder r , dulu ingt lagi rasa mcam takder kawan jer kt sini . sumer sorang2 jer . sampai pernah rasa REGRET masuk sini. tapi tue dulu sumer . sekarg sumer rsa SERONOK .

KALAU AKU SAKIT ..
1. Chu-r sihat tak ?
2. Chu-r jgn luper mkan ubat taw .
3. Sian Chu-r tak sihat.
4. Chu-r ok tak nie ??

terasa kehadiran korg men`SUPPOT` aku taw.. hehehe

KALAU AKU TENSYEN DENGAN PAPER ..
1. Chu-r !! gudluck !!
2. Chu-r !! chaiyok2 !!

terus rase yeh !! I CAN DO IT !! ;)

so, conclusion ? tak semestinyer aper yg pada mulenyer kiter tak suker akn jdi santiasa tak suker dan tak semstinyer bnder yg kiter suker akan jadi suker jer . Bagi aku, ayat nie aku kene selalu semaikan dalam hati ! ;) btw kawan2...SAYANG KORANG !


nak letak gmbr korg bynk sgt !
hahaha..
aku letk gmbr aku jer supaya korg sentiasa ingt aku !
hahahaha


No comments: