Wednesday, May 11, 2011

Mr. Sengal

dyer ? saper ? kau lah ! hehehehe
hey kau ! kau ingat tak dulu2 time kiter memg rapat giler kot .

1. kiter mesej memg tak giler lak an, sampai kau cakap
kalau tak mesej aku sehari rasa cm tak complete life.
yeker ?? :P

2. takder saper pun yg taw kiter rapat kecuali yg spttnyer .
hehehehe. sebab kiter dalam kelas buat macam tak kenal
jer . tak pernh berckp kan dalm kelas ..

3. semua tentng diri kau semua aku taw ! setiap saat kau
buat aper semua taw ! gilerrr...
begitu lah di sebaliknyer..pasl aku semua kau taw an .

4. kau suker giler sakat org ! taw tak mula2 tue macam
menyakitkan hati r jgk tapi lamer2 COOL beb ! hahaha

5. tapi kan , kau nie nampk jer luaran macm kuat jer
padahal ! dalam hati der taman !
hahahaha

setelah aku kenal kau.. kau sebenarnyer baik, caring, tanggungjawab
tapi mungkin kadang2 kau kene pilih sesuatu yg lebih pntg untk kau
so, kau lepas kan another one. kan3 .
btw Mr.Sengal , happy always k :)



No comments: