Thursday, June 2, 2011

apabiler dyer membalas !

korang bacer nie dulu ..

so, aper korang judge dyer nie ?
sekali bacer mcm kesian pulak an .
tapi ..
dyer tak boleh pulak ckp cmtue ..
salah dyer jgk .
org lain ader blog jgk tapi tak terlalu open pun.
itu salah dyer biler dyer terlalu membuka pekung didada .
and cara entry pengakuan dyer tue buat kan
orang bacer mcm..''perempuan nie macam....''
ha..buat semua org pikir cmtue .
aku pun tak tau nak cakap aper.
kalau betul dyer cakap macam dekt ats..
''aku bukan hanyer ISLAM dalam ic..''
dyer dh tunjukkn ISLAM sebenar kan.
tapi dri gaya dyer hntr post nie pun macam tk puas ati jer .
macm dyer yg BENAR .
mungkin org lain pun slh jgk.
tpi dyer.. kene terima jgk .

aku pun tak taw aper aku ckp dh .
hahahaha .
so, korng pndai2 r nilai ;)

2 comments:

ANISA said...

jujur tu boleh...tapi ada la pada tempatnye. xpe la budak2 lg kn?? 1 je la, buat x layan..kalau dah kata xde effect org buat citer kat dia,awat dia emo? siyes baru taw..and no thanks la nk jd follower blog dia. i have lot other things to bother kekeke..bak kata aku la kn,sendiri buat,sendiri tanggung la beb..lu pikir la sendiri

...chu-are... said...

biase r weh dak 14 tahun baru.. tapi tue yg mengejutkn aku biler dyer dh tkder DIGNITY dyer tue . hope, akn insaaf r dyer . aku mengikuti sajer2 jer dgn dyer . follower? no larh ! tapi sekjp kot dyer famous . smlm 300 jer follower dyer. hari 1000++ dah follower dyer . gempak tk ? hahaha