Monday, June 6, 2011

pelajaran untuk hari ini !

kiter sedar tak disekeliling kiter aderlah manusia yg berperasaan ?
maksd aku walau aper pun sikap atau perngai dyorg ...
dyorg adlh manusia iaitu setiap mereka Allah memberikan hati kepd mereka .
dah hati itulah menimbulkn perasaan pade mereka .

siape org sekeliling aku ?
everyone ;)
dan aku nak cakap pasl kawan .
dan aku nak nasihatkan diri aku lagi supaya lebh berhati2 biler
bercakap mengenai seseorang .
tak kirelarh .
BERDEPAN MUKA
BERTELEFON
BERFACEBOOK
BERTWITTER
dan
BERBLOGGING .

kenaper ?
maaf kepade semua yg terase dekt semua entry sayer dlm blog .
maaf bnyk2 .
BLOG .
boleh dicakapkn DIARY aku .
bnder2 yg aku cakap dalam nie sebnrnyer semua bnder yg ader dlm kepala .
dan sebenrnyer kalau sesuatu blog tue aderlah peribadi means aku mention dekt sumone.
tapi kalau ia adlh public, aku tak mention kan saper2.
cumer semua nie sekdr ingatan untuk aku atau saper2.
tapi macam aku ckp....
lain orang, lain pndngn dyer .
so, dekat sini sekali lagi ..
untuk follower..
atau kawan2 sayer yg sebnrnyer tkder niat nk buat korg terase..
MAAFKAN SAYER, NURUL SYUHADA BT. SAHARIZAN.

assalammualaikum ;)

No comments: