Thursday, August 11, 2011

aper yang ader dalam pemikiran sekarang ,

1. khairul fahmi tue memg curang ker ? i dont like him anymore . *oppzzz !
tapi kalau kau men untuk malaysia, aku sokong. hahaha

2. perlu ker memey dgn norman tue kawin berjuta2. dah ar dgn kisah citer
kau yg tak berapa nak baik tue an. ala2 kadar sudah.
*salute dekt abby, sebb dyer tabah sgt . and memg pilihan yg baik
untk tak pergi majlis tue. saper sanggup weh, tgk bekas suami
yg pernh bersama atas pelamin dgn org lain... perghh !

3. betul ker kiamat 2012 ?
eh2, suker ati korg jer nak ramal2 nie.. sedngkn NABI pun tak taw.
yg penting tingktkn larh amalan ok ! ;)

4. running man !
OMG, veriaty show nie selalu ader dekt fikiran ak. terngiang2 jer ..
best larh ! ak rase mcm nak ader dlm tue jer ...
*sanggup masuk dlm phone walaupun besar giler memory dyer !

5. muka berjerawat . tolong larh muka saye elok balik,
sedang usaha ke arah tue. habis mak punyer alat kecantikan
aku tepek kan dekt muka. hahaha

6. nak botakkn rambut. rambut gugur. ok, nie masalh lamer sebnrnyer.
sampai org ckprambut aku dh sikit. tak taw nak wat aper lgi .
''mak, nak botakkn rambut..''
terpernjt mak aku .. hahaha

7. nak buat cup-cake. memg nak buat ! siap dh amek resepi tapi
maslhnyer, ader jer dlm otak nie ha tapi tak buat ! haha
tunggu malam raya kot ! ;p

8. adik2 yg tk makn saman . ok, aper blh ckp .
cakap biler penting .

9. pkul 6 nak tgk badminton world champion.
hahaha. dah set dekat mind, kol 6 dok tercegat depn tb !

10. sumone . sorry for all.. i know u disappointed with me .
im sory .

No comments: