Wednesday, October 5, 2011

hati dan perasaan

Assalammualaikum sume :-) lame dah tk update blog ni.. ni pn update dlm phone sbb ada LATIHAN KEBAKARAN ! memg ak suke sme2 ni. Esk da la ada kuiz. Satu ape un tk paham subjek ni ! Ok.salah tajuk. Pernah tak korng terjebak dalam jath cnta dgn pakwe/makwe org ? Erm..jwb dlm ati je. Haha3 then kalau korg taw sumone ada scndal ke atau memg brcnta dgn suami org ke mst autmatk an kta akn pkr ngatif pasl org tu. Kan? Erm..hati dan perasaan ni hnye kta sndri je yg phm.org len tk kan dpt phm nye. Sushkn.. Tuhan je la taw. Aish. Keadaan yg sgt seksa ! Ceh cm ak lak yg hadpi. Ha3 so..korg jgn la judge dyorg dgn luaran je.. :-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: