Saturday, November 26, 2011

T_T

Ya Allah .. dugaan yg paling besar dlm hidup aku
sentiasa tak tenteram hati ini
kalau aper yg kami buat salah, tunjukkn jalan Ya Allah
dan kalau aper yg kami buat adalah betul, buka kan larh pintu hati dia Ya Allah

Tak de siapa pun yg sanggup nk hadapi semua ini
Macam mane nak hadapi hidup lepas nie aku pn tk taw
Yang aku rase sekrang aku takder mood langsung nak study
Asignment bawk balik rumah tak buat aper2 pun
Dan ak memg rase nak QUIT
Nak duduk umah jer tolong aper yg ptot dekt rumah

Takde tempat nk mengadu
Orang yg aku rase kalau ak ade per2 masalah, aku cakap ..
Pun dah takder
Aku takkn cari dyorang lagi
Biar jer larh
Satu aku mohon, Moga ALLAH menguatkan segala yg termampu dalm diri
Anis cakap ''jgn biar syaitan menguasai akal''
Bile syaitan dah menguasai akal
Iman akan jatuh
Bencana melanda diri
dan neraka jahanam duduk nye diri

Sekarang ..
Pendam dan masih mencuba menguatkan diri untuk semua nie
Mencari kekuatan untuk berkata-kata
Dan mencari kekuatan untuk meneruskan hidup

Maaf kalau aper yg aku coretkan dekt sini mengganggu semua
Tapi ini jer cara untuk ak berkata-kata
Penat mengalirkan air mata
Mohon semua doakan sayer yer :)

Kepada dia,
kitaorang buat semua ni sebb kitaorang sayang sgt ..
tapi kenape tak paham .

No comments: