Thursday, January 19, 2012

:')

ermmm.. hari nie sedih sgt. tapi tk keluar air mata. kenape ? urmm..personal untuk dicerita.
cume can everyone yg bace post aku nie supaya doakan aku dgn family ok dan sentiasa bahagia. yeahhh. terima kasih :) dan aku pun selalu berdoa untuk semua nie. serius hati tak tenang. dan tak taw nak cerita kt sape. aku rase aku takkn cerita kot. sebb..erm..kalau ader yg taw pn mcm tak care pun. tak nmpk pun kt situ ape kelbhan kalau cakap dekt kawn pun. so, better senyap. biarlarh semua nie. sekarang ? aku tunggu mase je . biar mase bermain dgn takdir yg Tuhan dah tetapkan untuk aku dan mereka. aku kene siap sedia untuk hadapi sebrng kemungkinan. tapi persoalan dekat sini. aku boleh ker nnti ? dekat 22 tahun hidup aku rase ini lah yg paling besar dugaan ya Tuhan bagi dekat aku. Dugaan ? yerr.. aku kene terima dengn redha dan aku kene hadapi dengn sebaik mungkin. cume ak mintak semoga Tuhan bagi aku kekuatan untuk semua nie sebab aku insan yg lemah untuk semua nie. Buka larh pintu hati mereka Ya Allah :')

No comments: