Sunday, January 15, 2012

day 14

day 14 of 366

wahh..ak dh jadi cm twitter jer.. mesti ader #tag untuk setiap hari
ok. hari nie satu paper done ! ok. focus last paper yg aku rase cm hampeh je sem nie.
eh..bukan semua ker hampeh ? ok. ak dh buat terbaik, sekarang? tawakal dan doa :)

ade satu masalah ! nak hbs exam nie larh tiap mlm menyerang demam .
tapi tak suke makan ubat. cmner ? lagi pun aku akn telan panadol jer.
so, takyah ! buat sakit otak jer nie .

tadi Mai dtg. esok ajk g pasar pagi ! dyer kate 7.40 gerak.
kejut2 ! kalau tak sah tk bgun ! hahahaha
pastue dyer tingglkn RUNNINGMAN smpai eps 75 !
taw tk ? aku dh hbs tgk semua and the last satu aper pun tk study
gamble tol kau chu-r. esok kene struggle !

ermm..tadi smbil tgk RM, dapt mesej dari mak..
mak cakap mokteh sakit :(
sekrng dyer dekt dlm bilik bedah.
doa banyak2 dyer akn ok. korang doa sekali ea .
sayang sgt mokteh. dyer larh mak sedara yg paling memahami aku.
mokteh cepat elok taw. tak dpt nk tgk sbb final nie. nnti dtg tgk mokteh taw.
mokteh kene kuat.
kalau syuhada boleh, mokteh mesti boleh .
sayu lak rase :(

awak ..
walau pun kite dah jauh sgt .. tpi taw x ?
tiap hari ingat. tpi selalu ketepikan semua nie .
walaupun tiap hari berhrp kite leh mesej tpi taknak ! jgn. kene biasekan .
tgk awk care dkt dyer, remind me old of you .
yerr...dulu2 kan .
hope u r always happy k :)



ok. aku rase aku nak study chapter1 !
chaiyok2 chu-r :D

No comments: