Thursday, January 19, 2012

fikiran terbelenggu.

Assalammualaikum :) ok. first word. tak boleh tidor. ngantuk tahap gaban tpi takleh tido jgk
cmner nie ? jum ! aku nk merepek2 kt blog nie. so, kalau rase annoying kan, siler tekan [x]
aku nie sedap jer kan dok ckp aper yg aku nk ckp kt blog. kadng2 tak sedar ade org bace blog nie.
and tak sedar sumone yg bacer blog nie akn buat dyer terasa. kalau ade. im sorry.
cumer aku rase, blog adelh kawan baik saye untuk meluah2 nie. sebb meluah dekt manusia nie cm tk jadi jer. hahahaha. boleh ker cmtue ? bukn meluahkan dekt bnde hidup nie lagi puas ker ?
arhh ! propaganda ! hahaha. ayub cakap, bergantung hidup dekat bnde yg tk kekal hidup sia2 kalau kite terlalu bergantung dekt dyer. so, aku kene bergntung dkt bnde bkn hdup ? hahaha. ok. giler dh dtg !

hari ni aku terpikir ayat '' labih baik orang yg syg kite dari yg kite syg.'' korang rase ayat nie berguna tak ? arghh ! entah. hahahaha. DAMN ! aku tak pernah taw ade org akn syg aku mcm tue sekali. urmm..yerrr..salh aku tapi semua yg berlaku bersebab. tak pernh slhkn dyer. ak taw dyer syg aku sgt2. eh2. hehehe. aku rase sebab aku rase larh ! uurrmmmm... masuk memng jer larh. boleh ? ok. main2. taknak pikir semua itu lagi ! aku dalm proses untuk MELUPAKAN.

MELUPERKAN ? argghh ! tipu. hari nie chu r ko dekat 10x tgk wall dyer taw tak. tgk wall yg dyer punyer. motif ? nak delete fb sayang. nak ignore un sayng. walaupun aku subscribe kau, dh tiap hari tgk, secara unofficial ak dh unsubscribe kau balik kot. hahahaha. and dalam mase yg same aku rase..''mesej ar aku.'' tapi dalam mase yg same aku rase ''tak payah !'' zafirah cakap. DOA jer sekrg boleh bantu kau chu-r. take that frend ! :D

ok. kepada awak. awak ? awak yg tulis dekat blog tue pasl saye tue :)
let we begin with new book ok. cmne nak cakap nie. camnie2. ermm.. tak taw nak cakap.
tapi. permulaannyer dgn berkawan dulu. yeahh. tue yg saye nak. sebb i have something that im didnt done yet. lepas tue ? kite doa. lepas tue ? kite tunggu petunjuk DIA :) percaya larh, DIA akan bagi yg terbaik untuk kiter.

kepada kau ? dont u ever think im already happy, smile, forget.
boleh tak sumeone buat aku benci kau ? eh, tak boleh. sebb tkkn.
penyelesaian ? kau pikir sendiri chu-r !
hahahaha. laughing for myself.


INSOMNIA

No comments: