Thursday, February 2, 2012

tak ade ape pun

Assalammualaikum !
aku rase dh lame aku tk update dekat blog nie dgn entry2 yg ok2 sikit.
balik2 dengan entry yg sedih, emo, ape lagi ? dan yg seantara dengannyer .
kau ade? hahaha. ko nak banjirkn dunia nie dgn air mata kau ker chu-r ?
perghh ! ayat tkleh blah ! hahaha
ok. new book ! *aku rase dh banyak kali aku cakap pasl bukak new book kan. hahaha
korang rase ? aku rase mak aku kene kawinkan aku larh. eh ? hahaha

lagi sebulan jer cuti nie. bende pertama yg aku nak buat cuti nie sbnrnyer
''belajar men gitar''
memang tak berjalan dri hari first cuti. duk umah memg tk buat pe2 kot.
kalau rajin, pkul5 main badminton dgn adik2 smpai kol 7.
pastu malam kalau ade CSI, mmg aku marathon tgk sampai berjam2.
pastu online. tu jer ar keje aku kt rumah .
hp mmg tk bunyi sejak cuti nie. kredit aku pun bkn ade. hahaha.
so, hp mmg duk dalam laci bilik jer. malas nak layan ! hahaha

and for last. i love my family anf my bff :)

No comments: