Friday, March 30, 2012

aku.


Assalammualaikum :) hri nie saye kt rumah ! yeayyyy ! homesick ? takde lah . cumer nak balik jer. lalalalala . hehehe. balik rumah sorng je sbb nana tue manjang jer ader program . skema jer ko nak g semua program ! hahahaha .

ehh . tu point pertama lah yg aku nak cakp ' im home '
hehehe

ermm , ak nak cakap satu kelemahan aku kat sini .
' aku cepat sayang orang '
tue larh maslh aku sekrg . tu yg rmai pijak kepala sbb kalau ak dh syg, ak buat aper jer .
klau dyer buat something bad kat aku pun ak akn cept sgtttt maafkan dyer dan selalunyer
aku yg akn pergi dekt dyer balik ! annoying tk aku ? damn ! maslh yg skrg aku cuber atasi .

and other one , hati aku tk tenang sekarg, fikiran bercelaru sgt
enthlah , yg nie ak rase biar aku jer kot yg pikir sbb tkde sape dpt paham pun walaupun 'kau' sendiri . setkt nie aku bolh tahan lgi kot sbb tk smpai T_T lagi . hehehe

dahlah, mls lak nak taip panjng2 ! hahaha

No comments: