Wednesday, September 25, 2013

sesaje.

Assalammualaikum :) hope semua hari ni baik2 sahaja. 

Tadi stalk FB orang, Blog orang. Bile tengok tiap satu tu kite taw kan tiap orang ade masalah sendiri yang perlu hadapi. Tiap orang ada cara tersendiri nak hadapi masalah masing-masing. Dan kite sebagai orang luar yang nampak masalah orang lain ni sebenarnye tak boleh nak judge orang tu sendiri. Sebab kite tak der dalam situasi diorang. Sedangkan kalau kite bercerite masalah kite dengan orang lain pun kadang2 diorang tak faham pun. 

Apabila dalam keadaan macam ni, orang yang diperlukan sangat adalah keluarga dan kawan. Tapi bagi aku pulak aku jarang bercerita masalah dengan family aku. Kebanyakkannye adelah dengan kawan. Haishh. Sekarang ni pun kawan pun susah cari kan. Aku selalu sgt rase yang kebanyakan kawan-kawan dah tk dekat dgn diri. Eh. Kalau mcm ni kawan ke ? Hehehe.

So, back to reality, kite kene lah hadap DIA kan ? InsyaAllah everything will be ok punye.

No comments: